avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare cheltuieli judecata

buna ziua tuturor. acum un an am avut un proces in vederea cumparari unui imobil prin legea 112 pe care l-am castigat. cheltuielile de judecata s-au ridicat la suma de 4000 ron dar in decizia scrie ca voi fi despagubit cu 750 ron. am contactat avocata si a motivat ca nu a depus toate chitantele si ca va trebui sa deschida o alta actiune ceea ce a si facut [cred]. au trecut doua luni de atunci si nu am nici un raspuns.unde ma pot interesa daca actiunea este deschisa?a procedat corect avocata?credeti ca am vreo sansa sa recuperez acei bani ?si cat dureaza o astfel de actiune? multumesc
Cel mai recent răspuns: supervisor6679 , utilizator 13:45, 20 Mai 2011
Pentru recuperarea cheltuielilor veti plati alti bani asa ca renuntati, fiti multumit ca ati castigat procesul , ceea ce e mult mai important .Dvs.decideti .Procesul dureaza la fel de mult ca primul, ca orice proces .Avocatul va merge gratis la al doilea proces ?
pai a spus ca nu implica alte cheltuieli si pana la urma e vina ei. ar fi trebuit sa depuna chitantele la dosar de prima oara si acei bani inseamna mult pt mine. dar in hotarare scrie ca trebuie sa fiu despagubit cu 750 ron. cum procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante locatari in bloc maxia maxia Buna ziua, In blocul in care locuiesc sunt retantieri a caror datorie cumulata este ff mare - 18600 Ron. Din cauza acestor datorii (insemnand FACTURA CURENTA ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru polita de asigurare nevalida othelo othelo Buna ziua, Incercand sa trec frontiera, mi-a fost verificata asigurarea pe care am facut-o in urma cu mai bine de doua luni, constatandu-se ca ea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera onorariul avocatului? CMirela CMirela Cum imi pot recupera onorariul pentru avocat pierdut in urma unui proces castigat de mine? (vezi toată discuția)