avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nunta anulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nunta anulata

Am si eu o problema...
Am avut rezervarea pentru eveniment (nunta) pe 18 sept. 2010, am amanat-o pentru data de 18 iun.2011, concubina mea nu mai vrea sa se casatoreasca cu mine. Eu am un contract cu firma care organizeaza evenimentul pt care am achitat un avans. Stiu ca acea suma este pierdutat. Cum pot cere despagubiri de la fosta concubina?
Puteti sa o actionati in penal, de "inselaciune" (va inselat ca se casatoreste cu Dv. Si, ati rezervat pentru evenimentul respectiv "nunta" un restaurant si in final din vina ei nu mai poate avea loc evenimentul, fapta ei a fost premeditata cu scop de a va pagubi,,,,etc),Succes.:">
Graba dv. a speriat-o. Pana atunci poate se va razgandi din nou si va accepta.
Cred ca pe cale amiabila sau in instanta puteti solicita o parte din pierdere.
Domnilor, nu mai ai voie sa te si razgandesti, daca au aparut motive?
Da, asa este, au aparut motive...si-a atins scopul...un copil si toti banii mancati....apoi AUT dupa 2 ani....
Domnilor, nu mai ai voie sa te si razgandesti, daca au aparut motive?

Contesta cineva acest aspect?
Evenimentul s-a pus de comun acord deci si pierderile trebuiesc impartite de comun acord sau va interveni "arbitrul" sa le imparta.

Alte discuții în legătură

Credit contractat de catre mine inaintea casatoriei ana19_ana20 ana19_ana20 Buna seara, Am fost casatorita timp de 2 ani aproape si dupa tot acest timp din diferite motive am ajuns la concluzia alaturi de fostul meu sot ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la cumpararea masina vmi vmi Buna ziua, am cumparat acum 2 saptamani o masina dintr-un targ auto . pretul a fost de 3400 neinmatriculata.Masina trebuia sa fie din 2006 .Am fost la rar ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)