avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune la cumpararea masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune la cumpararea masina

Buna ziua, am cumparat acum 2 saptamani o masina dintr-un targ auto . pretul a fost de 3400 neinmatriculata.Masina trebuia sa fie din 2006 .Am fost la rar zilele trecute si nu am alte probleme cu masina decat ca e fabricata in 2004 . Cand am cumparat masina am fost cu 2 mecanici si 1 prieten .Vanzatorul mi-a garantat ca e din 2006 verbal ce-i , iar actele masinii erau in germana si nu aveam de unde sa stiu.Am chiar si cartonul cu prezentarea masinii unde e scrisul vanzatorului cum ca e din 2006 etc . Precize ca nu am experienta , insa eu cred ca e inselaciune .Daca cineva mi-ar putea spune exact ce fapta a facut vanzatorul si daca am sanse in instanta .
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: vmi , utilizator 11:10, 29 Decembrie 2014
Adica dvs ,impreuna cu 2 mecanici si 1 prieten ati achizitionat auto,cunoscand ca actele masinii erau in germana si aprecaiti ca numai vanzatorul este vinovat ?
Ati incheiat documente de achizitie auto ?
Aveti documentele de provenienta ale auto ?
2004 si in germana se scrie la fel :)
Aveti sanse in instanta, insa probabil sa sansele sunt mici cand va fi vb sa va recuperati banii.
pe acte nu scrie 2004 scria undeva(in germana) ca era inmatriculata in germania la final de 2005 ,am ambele documentele .
ma intereseaza ce risca vanzatorul pt ca nu as vrea ca si alcineva sa mai pateasca la fel ca mine ,
nimic

Alte discuții în legătură

Ncp - inselaciune premeditata maiaB maiaB Buna ziua! Intrebare: cum se pedepseste INSELACIUNEA PREMEDITATA ( ma refer la bani primiti si scutiti din alte plati pt servicii neonorate voit, exista probe ... (vezi toată discuția)
Articol inselaciune codrut_777 codrut_777 Care este articolul din noul cod penal care face referire la inselaciune? (vezi toată discuția)
Cum sa plec pe actiune civila sau penala? glo glo o persoana fizica cumpara din tirgul de masini o masina neinmatriculata.la negocierea pretului i s-a spus ca masina este euro doi si inmatricularea ajunge cam ... (vezi toată discuția)