avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intermediere vanzare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intermediere vanzare

Care este tipul de contract necesar pentru o intermediere intre un vanzator si cumparator, din care intermediarul sa obtina un comision (fix sau procent din valoarea tranzactiei)? Intermediarul poate fi o persoana fizica, sau trebuie sa aiba personalitate juridica?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:31, 20 Mai 2011
Contractul se numeste de intermediere sau de comision, si se semneaza intre comisionar si comitent.
Daca veti cauta pe google, veti gasi mai multe decat va pot spune eu aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cadru de comision + anexe diferite pentru fiecare tranzactie? ContSters156394 ContSters156394 O societate poate semna un contract cadru de comision cu o alta firma, fara sa fie stipulat in acesta un comision procent, sau o suma fixa achitata catre ... (vezi toată discuția)
Contract mandat comercial Lori47 Lori47 O societate X cu profil de activitate comert doreste sa incheie contract cu o firma Y care sa gaseasca noi clienti pentru firma X. Firma X va factura marfa ... (vezi toată discuția)
Intermedieri marius_fd marius_fd recent am deschis o firma de intermedieri si as dori sa aflu si eu care este contractul cel mai bun pentru intermediarea unei afaceri cu beneficiarul (vezi toată discuția)