avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termene
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termene

buna ziua,
va rog sa ma lamuriti intr-un dosar de divort ce reprezinta art. 242 alin. 1 pct. 2 C. proc. civ. Cu recurs pe toată durata suspendării.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 15:52, 21 Mai 2011
Inseamna ca judecata se suspenda in cazul neprezentarii in fata instantei a ambelor parti si in conditiile in care partile nu au solicitat judecarea in lipsa.
multumesc frumos!
Pentru putin.
Cat priveste recursul , partile pot declara recurs impotriva inchieerii prin care s-a dispus suspendarea judecatii , ca si impotriva cererii de repunere pe rol a procesului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecata Monica H. Monica H. speta mea e cam asa: la o somatie de plata s-a dispus suspendarea cauzei conf.242 cpc pt lipsa partilor. Pe portal scrie asa :suspenda judecata. cu recurs pe ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de repunere pe rol dupa suspendare.recurs sau reiterearea cererii de repunere pe rol? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ca urmare a neprezentarii partilor in instanta s-a dispus suspendarea. S-a formulat cerere de repunere pe rol si partile iarasi nu s-au prezentat, instanta ... (vezi toată discuția)