avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin

As vrea sa stiu va rog,in cazul in care trebuie sa imi schimb nulele dupa divort,iar spatiul pe care urmeaza sa il declar e detinut de mine si inca cineva cu drept de uzufruct in favoarea mamei mele,iar ea este plecata din tara,trebuie sa imi trimita o declaratie legalizata la notar in care trebuie specificat clar ca e de accord s ma ia in spatiu sau e e ajuns sa scrie ca ma imputerniceste ,dar nu si pentru ce anume?
Si as mai avea o problema.Am divortat anul acesta la primarie,pt ca am divortat in mai putin de 6 luni de la incheierea casatoriei si divortul s-a finalizat la data de 15.02.2011,iar eu trebui sa ridic sentinta de divort in data de 20.02.2011,data de la care trebuia sa imi reiau si numele de domnisoara,iar eu nu am ridicat sentinta nici pana in prezent si nici buletinul nu l-am schimbat cu noul nume....CE mi se poate intampla?ce sanctiuni mi se pot aduce?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:48, 22 Mai 2011
Da,sigur ca da,eu am calitatea de nud proprietar.Si,daca am inteles ca nu se poate decat cu......... de cae eu nu pot face rost,pot sa imi fac carte de identitate temporara.dar as vrea sa stiu ce valabilitate are aceasta.
"Pentru cartea de identitate provizorie, termenul de valabilitate se stabileste de catre Biroul de evidenta a persoanelor si eliberare acte de identitate , dar nu poate depasi un an" .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate edyon edyon Am si eu nevoie de o informatie,daca ma poate ajuta cineva.Eu nu mai stau in Romania,am permisul de rezidenta in Germania si sunt in divort,divortul avand loc ... (vezi toată discuția)
Implicarea uzufructului viager in obtinerea vizei de flotant Madalina1122 Madalina1122 Doresc sa obtin viza de flotant prin prezentarea la ghiseul de evidenta a populatiei cu proprietarul imobilului. Acesta sustine ca este necesara si prezenta ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru procura Mikaela28 Mikaela28 Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce acte imi sunt necesare pentru ca fratele meu sa imi faca o procuta pentru a-i putea lua de la primarie decizia de ... (vezi toată discuția)