Angajatorul mi-a desfiinţat postul după ce a aflat că am făcut o reclamaţie la poliţie pentru mai multe ilegalităţi ce le-a făcut. L-am acţionat în judecată la Tribunal, secţia Litigii de Muncă, dar, acesta când a primit citaţia de la Tribunal mi-a făcut reclamaţie la poliţie, acuzându-mă de furt şi distrugere de documente din cadrul firmei. Acest lucru nu este adevărat, fapt dovedit şi de poliţie care a dispus neânceperea urmăririi penale în cauză,( lit.a -fapta nu există). Pot acţiona în judecată angajatorul în civil, şi să-i cer daune morale consistente, având în vedere că sunt o persoană cunoscută, am lucrat cu publicul, iar reprezentantul angajatorului a publicat articole în presa locală şi a dat interviuri la posturile de radio şi televiziune unde mă acuza de furt.
Denunt calomnios
danasencu
Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)
Calomnie
janos04
Buna ziua.Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de membrii unei formatii,ca a furat un microfon de la locul de munca(el fiind ospatar).A fost anchetat la locul ... (vezi toată discuția)