sunt de la o firma de constructii de drumuri,
lucrarile se atribuie prin licitatii publice.
avem incadrata o persoana din 2003 care se acupa de intocmirea de documentatii necesare la licitatie si devize de lucrari, a invatat la noi aceasta.
aceasta persoana a absolvit anul acesta in februarie facultatea de matematica - este profesoara de meserie.
era incadrata pe post de programator, pentru ca avea un curs de informatica, la data angajarii, dar intre timp a invatat sa faca ce v-am scris mai sus-licitatii si devize.
intrebarea mea este , acum pe ce post ar trebui sa o incadrez, cum s-ar numi?
la noi majoritatea care ocupa o functie mai buna, de sef, este absolvent de facultate tehnica: constructii, mecanica, inginerie, etc, dar ea, cu matematica, cum pot so incadrez?
trebuie sa mai precizez ca se ocupa si de evidenta contractelor cu beneficiarii si furnizorii. Nu negociaza, ci doar le pastreaza ca si evidenta.
in speranta ca m-ati inteles, va multumesc! :-#-o
multumesc d-na Angelica, dar credeti ca nu am parcurs cor-ul? L--am parcurs , dar se vede o lipsa mare de meserii/functii in domeniul constructii drumuri. In tara asta nu se fac licitatii? Firmele de drumuri cum obtin lucrarile, nu trebuie un om care sa se ocupe doar de asa ceva? Cineva zice sa o incadrez contabil, dar nu are nici o legatura........doamne fereste. la noi in firma (70 salariati) fiecare face o singura treaba: resurse umane, financiar, tehnic, ingineri, arhitect,laborant, reprezentant SMC, etc. Astia care fac cor-ul ar trebui sa mai sune pe la firmele mari si sa intrebe efectiv ce implica activitatea. Este nevoie de om sa faca asta, asta si aialalta....pai dacastau numa la birou..........
Aveti dreptate, dar nici salariata dumneavoastra nu are studii de specialitate in domeniu. Asa ca, cel mai indicat ar fi sa o incadrati pe functia pe care am mentionat-o.
am revazut cor-ul si ne-am gandit, impreuna cu sefu, sa o incadram Referent de specialitate- matematician.
Ce spuneti, e bine, avand in vedere ce face ea efectiv in firma?
Functie
Viovas
Buna ziua. La o firma de IT, un nou angajat, absolvent al Facultatii de Mmatematica si Informatica - specializarea matematica, poate ocupa doar postul de ... (vezi toată discuția)