avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale functionare casierie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

functionare casierie

care sunt conditiile pentru ca la un punct de lucru al unei societati sa se poate desfasura activitati de casierie (incasari sume de la clienti)?
persoana cu atributii de casierie trebuie incadrata pe post de casier sau poate fi incadrata si pe alta functie?
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 22:07, 25 Mai 2011
Mai important e sa va ganditi la asigurarea sigurantei si supravegherii video a punctului de lucru. Da, angajati persoana pe functia de casier sau lucrator comercial. Depinde de ce fel de activitate desfasoara firma. E greu sa spun exact pentru ca informatiile sunt vagi.
este vorba despre o sc care presteaza unele servicii, iar unul dintre angajatii sai are si atributii de a incasa de la clienti contravaloarea serviciilor prestate;

la punctul de lucru al sc nu este amenajat un seif, ci angajatul cu atributii de casierie depune sumele de bani incasate de la clienti intr-un cont al societatii deschis la banca
legea 22/1969
Lege nr. 22 din 18/11/1969

privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor agenţilor economici, autorităţilor sau instituţiilor publice
[ link extern ] /

dar cine o aplica?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
doradragan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii de casier ContSters22096 ContSters22096 care sunt conditiile pe care trebuie sa le intruneasca o persoana pentru a avea si atributii de casier (incasare bani de la clienti)? (vezi toată discuția)
Casier - membru in cex AngiK AngiK Buna ziua , Unul din membrii Cex poate ocupa functia de casier al Asoc . de proprietari ? Multumesc, (vezi toată discuția)
Angajare lucrator piata cu responsabilitate incasare bani , toaleta publica _ea_ _ea_ Buna ziua, Urmeaza sa ma confrunt cu urmatoarea problema: de la 1 iulie va trebui sa angajam personal care sa acopere toaletele dintr-o piata din Bucuresti. ... (vezi toată discuția)