avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema!

Cineva mi-a furat un lant si o bratara de aur de acasa stiu sigur cine a fost dar nu am martor azi din fericire a dat iar pe la mine i-am aplicat o corectie fara sa las vreun semn tipul mi-a recunoscut ca el a fost faptuitorul,si l-am pus sa lase garantie telefonu si buletinu pana imi returneaza lanturile sau banii discutia a avut loc intre mine el si inca un prieten la mibne acasa,poate sa ma acuze de sechestru pentru telefonu si buletinul lui ???X-(
Cel mai recent răspuns: raul_bonea , utilizator 16:37, 28 Mai 2011
Nu daca i le returnati.
lucrurile se pot termina simplu, sa vina cu obiectele furate si sa-i returnati ce-i al lui, dar se si pot complica daca va face plangere pt loviri si alte violente, lipsire de libertate si talharie
ok si el fara martor de ce ma poate acuza?Care lovire nu sunt urme si daca sunt urme cu ce dovedeste ca sunt de la mine?
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
raul_bonea, utilizator
El poate sa va faca plangere penala pentru furt, e clara situatia, chair talharie daca vorbim de "corectia" aplicata ; iar cat despre urme, asta credeti Dvs ca nu i-au ramas. nu trebuie la IML sa se duca cu ochiul in palma ca sa fie neaparat "urmele " la care va referiti. raman si alte indicii ale agresiunii. daca era baiat destept va facea mult rau. Revenind la speta noastra sa speram ca va va returna bunurile si totul se va termina cu bine, data viitoare mergeti la politie pentru ca lucrurile se pot termina rau.
Mult succes !
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
roman_ale, utilizator
nu cred ca are vreun martor ca l-ati lovit sau ca i-ati aplicat o corectie si l-ati talharit..
de principiu o sa se lase pagubas si nu o sa va mai dea nimic.
probabil ca buletinul il va da pierdut si isi va face altul iar de telefon se va lipsi pentru ca nu face cat a luat pe aurul furat.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
doberv, utilizator

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente - urmarire penala albert33 albert33 Salut, vreau sa ma ajutati cu niste raspunsuri daca doriti. Intr-o seara am avut un scandal in care eu am batut pe un baiat (certificat medico-legal de 4-5 ... (vezi toată discuția)
Talharie fanio fanio an seara de 24 decembrie mam antors ampreuna cu sotul meu si cei 4 copii cu varstele cuprinse antre 6 si11ani de la niste prieteni neam antalnit cu 4 indivizi ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente - plangere penala dalv dalv Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru loviri si alte violente la politie In urma icidentului cu persoana respectiva am fost bruscat, zgariat (nu am ... (vezi toată discuția)