avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru cerere repunere pe rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru cerere repunere pe rol

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea:
Care este taxa de timbru pentru cererea de repunere pe rol a unui recurs la o contestatie in executare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: robertsega32 , utilizator 14:26, 23 Mai 2011
jumatate din taxa platita pentru cererea de recurs.
Contestatoarea a platit 194 lei. Pentru recurs, noi am platit 87 lei. acum, ar trebui sa platim 44 lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am depus contestație la executare silita și azi a ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua Am depus contestație la executare silita și azi a avut loc prima ședință în urma căreia s-a suspendat judecarea cauzei, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Recurs contestatie la executare starred starred Care este taxa de timbru la recursul la contestatia la executare, cand valoarea obiectului contestatiei depaseste 50.000 lei? respectiv care este taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa de repunere pe rol proces de partaj Lylyca Lylyca In cazul unui proces de partaj inceput in 2005 in care sunt parata, nu stiu daca reclamantul a platit sau nu, taxa de timbru in functie de valoarea masei ... (vezi toată discuția)