avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituiere partiala taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituiere partiala taxa auto

buna ziua!
in anul 2008 am platit taxa de prima inmatriculare in jur de 923 euro, am depus in anul 2009 o cerere de restituire si mi s-au restituit 600 euro.
intrebarea mea este:
pot recupera acum cu aceasta lege restul de 323 euro? problema este ca acei 600 euro mi i-au virat in cont.
ce acte imi trebuiesc ptr a mi se restitui si cei 323 euro- daca se restituie.
va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa pe poluare 25%? sau 100%? antalia antalia Am cumparat o masina in 2009, iar acum am depus cererea de recuperare a diferentei conform noii legi din 2012. As vrea sa va intreb daca, dupa toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto cernea89 cernea89 Am inmatriculat un autoturism sh pe data de 01.04.2010 adus din germania.Intrebarea mea este daca se mai poate recupera taxa tinand cont ca au trecut cateva ... (vezi toată discuția)