ContSters155307 
	    	Utilizator

ContSters155307 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 moonprincess	                   

Buna ziua,
Am demarat de curand procedurile de infiintare ale unui ONG si am nevoie de o clarificare in ceea ce priveste legea voluntariatului. 
Suntem 4 ... (vezi toată discuția)
	                    moonprincess	                   

Buna ziua,
Am demarat de curand procedurile de infiintare ale unui ONG si am nevoie de o clarificare in ceea ce priveste legea voluntariatului. 
Suntem 4 ... (vezi toată discuția)

danaa1	                   

Cum se procedeaza cu acte de munca voluntariat? 
Mai exact, vara, cand sunt in concediu, obisnuiesc sa merg la tara. Acolo am niste vecini cu care suntem ... (vezi toată discuția)
	                    danaa1	                   

Cum se procedeaza cu acte de munca voluntariat? 
Mai exact, vara, cand sunt in concediu, obisnuiesc sa merg la tara. Acolo am niste vecini cu care suntem ... (vezi toată discuția)

alina.s	                   

Buna ziua,
Am preluat de curand contabilitatea unei asociatii umanitare. Are cateva persoane ce strang fonduri de la persoane fizice, pentru copii bolnavi. ... (vezi toată discuția)
	                    alina.s	                   

Buna ziua,
Am preluat de curand contabilitatea unei asociatii umanitare. Are cateva persoane ce strang fonduri de la persoane fizice, pentru copii bolnavi. ... (vezi toată discuția)