avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit profit firma suspendata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit profit firma suspendata

Mi/a venit o instiintare precum ca n/am depus impozitul pe profit ,dar firma mea e suspendata temporar.Ce se poate intampla ,stiind ca trebuia depusa pana pe 25 aprilie?Ce trebuie sa fac acum?
Cel mai recent răspuns: serbanramona82 , utilizator 10:15, 22 Februarie 2012
In momentul suspendari firmei,trebuia sa mergeti la administratia financiara sa depuneti o cerere ca nu mai aveti datorii si obtineati "Regimul derogatoriu"

Daca nu aveti "regimul derogatoriu"de la administratia financiara trebuie depuse toate declaratiile ,adica decl100-impoz. profit si decl.300 Tva.Chiar daca firma este suspendata,contabila trebuia sa va spuna acest lucru:(
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
iulia53, utilizator
sa platiti amenda ce sa faceti!
chiar daca ati obtinut regimul derogatoriu, declaratia 101, 392 si bilantul trebuiesc depuse
O firma suspendata si cu regim derogatoriu ce fel de declaratie depune: 392A sau 392B?
mentionez ca inainte de a fi suspendata era platitoare de TVA dar pe perioada suspendarii i s-a anulat inregistrarea in scopuri de TVA.
392B

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 a sau b magnectical magnectical Pentru o firma suspendata din 2010, care a fost platitoare de tva dar in urma suspendarii s-a anulat inregistrarea la Tva din oficiu cf legii se depune ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii Irina Iacob Irina Iacob O firma suspendata incepand cu data de 1 mai care a primit derogare de depunere declaratii de la Finante incepand cu data de 1 iulie 2009 - pentru luna ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada de 3 ani suspendare srl.obligatii declarative serbanramona82 serbanramona82 O societate a avut regim derogatoriu pe o perioada de trei ani, in iulie ia expirat suspendarea. In fiecare an a depus doar bilantul, decl 101 si declaratia ... (vezi toată discuția)