avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depunere bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depunere bilant

Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca nu are datorii la stat?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 20:43, 24 Mai 2011
Se va solicita dizolvarea de catre Registrul Comertului dupa care lichidare si radiere .
S-a abrogat de curand parte din articolul 237 alin. 1 lit. b care prevedea dizolvarea societatii pentru nedepunerea situatiilor financiare si la registrul comertului, urmand ca aceste situatii financiare sa se depuna doar la ANAF.. Va recomand sa va dizolvati si radiati firma in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale republicata.
Va multumesc pentru rasp. Se poate radia chiar daca nu depun acum bilantul? Si daca nu depun bilantul pot primi amenda sau alta sanctiune?
Daca nu depuneti bilantul veti figura cu o bila neagra la fisc ceea ce va insemna o mare opozitie la dizolvare, ce va insemna apoi depunerea bilantului, plata amenzii si apoi radierea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-radiere srl gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 buna seara la sfarsitul anului 2006 o firma a fost dizolvarea pt nedepunere bilanturi. cand si cine o radiaza? ce urmeaza? (vezi toată discuția)
Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)