avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza

In 26.o5 se va prezenta un expert pt. a avalua ap. meu. A fost citata si partea adversa. Intrebare: este indicata prezenta unui martor din partea mea avind in vedere ca in instanta reclamantul a spus multe neadevaruri? Si daca da - unde sa rog expertul sa mentioneze prezenta acestui martor? Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:53, 24 Mai 2011
La fata locului sunt prezente partile care le solicita expertul desemnat.
Martorul nu poate participa la evaluare.
sa nu confundati expertiza cu cercetarea la fata locului. in momentul expertizei au voie sa fie prezente partile din dosar insotite de avocatii daca au si expertul desemnat de instanta. de asemenea mai pot participa si expertii parte.
ati comis in fata instantei o mica eroare;aveati dreptul(ma mir ca nu a invocat avocatul dvs acest aspect)sa solicitai prezenta unui expert asitent pe parcursul evaluarii apartamentului;astfel, puteati evita facil o contraexpertiza si desigur, bani aruncati pe "fereastra":in prezent,prezenta unui martor nu va poate fi de folos,juridic vorbind.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- expertiza cornelmunteanu2000 cornelmunteanu2000 Pentru evaluarea unui imobil, instanta a dispus efectuarea unei expertize de catre un expert desemnat de instanta. Atat eu cat si partea adversa am angajat ... (vezi toată discuția)
Expert mincinos. ce se poate face? - rolul fotografiilor intr-un raport de expertiza tehnica judicara. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Speta ar fi in felul urmator: Intr-un proces civil sunt depuse ca probe niste fotografii care arata (dovedesc) foarte clar o anumita situatie. ... (vezi toată discuția)
Ce rol joaca avocatul in desfasurarea unei expertize? anniela anniela Buna ziua! Intr-un proces civil sunt desemnati doi exprti (evaluator si constructor) care se prezinta la parti sa evalueze si expertizeze acekle bunuri. Am ... (vezi toată discuția)