ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alin Popescu	                   

Aplicarea OUG100/2008 a fost amanata succesiv in anul 2009,2010 pentru cei pensionati inainte de 2001.
Amanarea aplicarii legii in 2010 s-a facut pentru 1 ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Popescu	                   

Aplicarea OUG100/2008 a fost amanata succesiv in anul 2009,2010 pentru cei pensionati inainte de 2001.
Amanarea aplicarii legii in 2010 s-a facut pentru 1 ... (vezi toată discuția)

firsim	                   

Se acorda punctajul suplimentar pentru grupa I de munca pentru pensia suplimentara
conform OUG100/2008 si legea 263/2010 pe care o are in plata la Casa ... (vezi toată discuția)
	                    firsim	                   

Se acorda punctajul suplimentar pentru grupa I de munca pentru pensia suplimentara
conform OUG100/2008 si legea 263/2010 pe care o are in plata la Casa ... (vezi toată discuția)

ppp974273	                   

La multi ani!
Am o nelamurire: am inteles ca cei care au beneficiat de OUG100/2008 nu mai primesc acum cresterea cu 50% a puctului de pensie. Pensia de baza , ... (vezi toată discuția)
	                    ppp974273	                   

La multi ani!
Am o nelamurire: am inteles ca cei care au beneficiat de OUG100/2008 nu mai primesc acum cresterea cu 50% a puctului de pensie. Pensia de baza , ... (vezi toată discuția)