avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Masuri impotriva unui executor jud care confirma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Masuri impotriva unui executor jud care confirma executarea,dar de fapt e minciuna

Am apelat pentru executarea silita a tatalui in vederea recuperarii din perioada 2008, prezent ( iulie, august 2008, iulie august 2009, iar 2010 din ultima zi a lunei iunie nu primisem pensia de intretinere), adusesem intr-un final toate actele si platisem si suma de ~220 Ron cam la sf lunii ianuarie sau februarie pana la jumat.
Tata fiind pensionar militar, trebuia de fapt sa trimita o cerere la MApN pentru poprire. Ce m-a deranjat: a fost ca: prima oara secretara (sau ce functie are ea) mi-a zis ca a trimis pt a putea actiona la Tribunalul Roman, dar stai ca nu trebuia acolo si a trimis apoi la Tg Neamt ( ca acolo locuieste el) si cica a primit raspuns greu. Ca ar fi trimis la Casa Jud de Pensii,dar el nu e acolo pensionar, ci la MApn, plus ca de fiecare data cand il sunam pe d-nul executor (nu-l puteam suna dimineata pentru ca mai si lucrez ca sa am ce manca) imi spunea ca are treaba, ca nu face el legile si-mi inchidea telefonul ca sa sun mai incolo si ultima oara cand am sunat d-ra secretara sau ce-o fi imi zice ca a primit confirmare de la Casa Jud de Pensii, cand eu sunasem sa intreb si-mi zisese d-na de-acolo ca nu are cum. Ce masuri poti lua, avand in vedere atata taraganare, nesimtire si minciuni de aproape jumatate de an ?
Cel mai recent răspuns: claudia_vasilica , utilizator 16:52, 25 Mai 2011
Daca ati facut o cerere in sensul celor expuse de dvs. atuci ii puteti da in judecata pe obligatia de a face si sa le solicitati daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere.
Daca l-as actiona in judecata, pot sa cer daune din contul telefoanelor care le-am dat si a drumurilor facute degeaba pe banii mei ? (fara nici un rezultat suplimentar)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani cheltuiti claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Am apelat la un executor judecatoresc pentru poprire pensie din februarie si dupa ce am facut o petitie la CEJ din care face parte respectivul, s-a ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor in raport cu sporurile acumulate sonai sonai Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt pensionata din anul 2002 iar in urma O.U .4/2005 urma sa ridic o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii. help pls. rafaels rafaels b]In urma cu o luna am scrie un articol(vezi abuz de incredre/rafaels).Am fost la politie,sa dau declaratie,a dat si aceea persoana care refuza sa imi ... (vezi toată discuția)