Sora mea este stabilita in Spania impreuna cu sotul si cei doi copii minori. De curand au hotarat sa divorteze. Unul vrea ca divortul sa se desfasoare in Spania, iar celalat in Romania. Doar ca statul spaniol cere ca certificatele de casatorie si de nastere ale copiilor sa fie emise cu cel mult trei luni in urma. Este oare posibil acest lucru?
Astept raspuns. Multumesc!
Este adevarat ca sunt subiectiva - e normal, avand in vedere ca in discutie este sora mea. Ea se incapataneaza sau vrea foarte tare ca totul sa se petreaca acolo unde sta in momentul de fata. O impiedica insa faptul ca el intenteaza actiunea aici. Cum Dumnezeu, se poate face lucrul acesta in doua tari, in acelasi timp?
Va sunt datoare cu mii de multumiri pentru atentie si rabdare!
Elis, ultimul doiciliu comun a fost in Spania, de ce spui ca e competenta Romania?
Si eu cred ca e competenta, insa din alte motive.
Nu inteleg de ce vrea el aici si ea acolo, intai e importanta motivatia partilor.
Apoi, nu vad sa conteze foarte mult... Trimite un mandatar si gata! E drept ca va dura cam un secol divortul, copiii fiind in Spania, comisie rogatorie etc...
Divorț
Maryomarian
Bună ziua. Soția mea vrea sa inainteze cererea de divorț in spania . Eu nu sunt deacord pentru că nu vorbesc si nu înțeleg bine limba. Daca ea ... (vezi toată discuția)
Divor strainatate
dragganu
buna ziua, am domiciliul in Romania, iar sotia este cetatean strain in franta cu domiciliul acolo. casatoria este facuta in romania.avem un copil minor care ... (vezi toată discuția)