avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

buna ziua,am castigat o actiune de anulare act pri netimbrarea actiunii,sentinta am facut-o definitiva,inclusiv am radiat notarea actiunii din coala funciara,acum partea adversa a deschis iarasi actiune cu aceiasi chestie.poate sa deschida de cate ori vrea actiune cu aceiasi cauza
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 11:56, 26 Mai 2011
Da, partea adversa poate face aceiasi cerere, deoarece instanta a anulat cererea initiala ca netrimbrata, si nu s-a pronuntat pe fondul cererii.
Desi exista tripla identitate aceasta nu opereaza, din moment ce instanta nu a dispus nimic pe fond. Nu veti avea succes daca invocati exceptia autoritatii de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare taxa de timbru flori9 flori9 Daca taxa de timbru a intampinarii cu caracter reconventional nu a fost platita si aceasta a fost anulata, se mai poate indrepta cumva situatia? Findca pierdem ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare alina_1983 alina_1983 daca o contestatie pentru o taxa de poluare a fost anulata ca netimbrata, pot face cererea din nou? cum se face? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters238389 ContSters238389 As avea o intrebare. Am pierdut un proces in in constatarea calitatii de mostenitor intrucit s-a admis o exceptie invocata de niste intervenienti in interes ... (vezi toată discuția)