avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii intreprindere individuala

buna ziua. sunt cam nelamurita in legatura cu declaratiile ce trebuiesc depuse de o intreprindere individuala infiintata in 2011 platitoare de tva, in afara de declaratia 220. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 02:14, 29 Mai 2011
Daca nu aveti angajati,atunci doar decl.300... la trimestru si sa tineti jurnal de cumparari si vinzari..
Succes!!
multumesc frumos. nu am angajati. insa am gasit ceva si de declaratia 200, 392 si 394.......trebuiesc depuse si aceste declaratii?
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
adinacopacel, utilizator
poate asta va ajuta..
[ link extern ]
multumesc.....o zi frumoasa va doresc
pentru o intreprindere individuala cu cod caen 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor se pot deconta bonurile de benzina? si daca se pot deconta trebuie ordin de deplasare si foaie de parcurs. iar factura de cazare se poate introduce in contabilitate? facturile de internet si utilitati daca nu sunt trecute pe numele intreprinderii, insa s-a facut contract de comodat pe adresa se pot inregistra ca si cheltuieli? multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
adinacopacel, utilizator

Alte discuții în legătură

Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri intrepr.individuala rodia rodia Buna seara, Am unele nelamuriri in legatura cucontabilitatea in partida simpla la o intrepr.individuala ce are ca obiect de activitate comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)