Buna ziua
as dori daca se poate sa imi raspunda cineva care stie noua lege , se poate divorta la primarie sau notar daca avem copil impreuna dar el este nascut inainte de incheierea casatoriei, dupa cum am citit eu in lege scrie minor nascut in timpul casatoriei.
multumesc
tocmai asta e problema ca el este de acord cu divortul dar nu si cu custodia copilului , deci procesul v-a dura ani buni , noi nu mai traim impreuna de doi ani si eu doresc sa ma recasatoresc.
Noi am mai avut o actiune de divort in instanta anul trecut si a fost respinsa in august pe motiv ca nu am avut martori.
Am depus actele la primarie , in prealabil am mai discutat cu un avocat care mi-a spus la fel ca si dvs , ca ma incadrez in lege.
ieri am depus actele mi-a dat termen 7 iulie, azi am fost anuntata ca ar fi ceva probleme cu dosarul pentru ca un ofiter de acolo stie ca avem un minor , i-am explicat ca minorul este nascut in afara casatoriei, si ofiterul de stare civila nu stia cum sa rezolve problema , primarul de asemenea , cred ca maine vor suna la Bucuresti #-o#-o. acum intrebarea mea este cum se poate argumenta si daca imi primesc banii inapoi in cazul in care se respinge .
Este vreun punct in lege sau adaugire care sa reglementeze sau sa explice cazuri speciale?
Divort
ContSters81546
care sunt conditiile actuale in care se poate inainta un divort? stiu ca se propusese ceva legat de divorturi la starea civila, mai este valabil?
dupa cat ... (vezi toată discuția)