avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Sesiunea de comunicãri ºtiinþifice a Cercului de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Sesiunea de comunicãri ºtiinþifice a Cercului de Dreptul Uniunii Europene, cu tema Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene –Universitatea „Nicolae Titulescu” - Bucureºti

Sesiunea de comunicări ştiinţifice
a Cercului de Dreptul Uniunii Europene, cu tema Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene –Universitatea „Nicolae Titulescu” - Bucureşti


Catedra de Drept public din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii „Nicolae Titulescu” a organizat joi, 19 mai a.c., Sesiunea de comunicări ştiinţifice a Cercului de Dreptul Uniunii Europene, sesiune ce a fost dedicată Zilei Europei - 9 Mai.
La sesiune, ce a avut ca temă Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, au participat: membri ai Cercului ştiinţific, cadre didactice, doctoranzi, masteranzi şi studenţi din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu”.

Activitatea s-a desfăşurat în Amf. 6 al Universităţii şi a fost moderată de către prof. univ. dr. Augustin FUEREA.

Domnul prof. univ. dr. Augustin FUEREA a apreciat activitatea fiecărui participant care şi-a susţinut comunicarea şi a încheiat activitatea printr-un discurs privind importanţa Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, componentă esenţială a acquis-ului Uniunii Europene.


Ionuţ Atitienei
- Vicepreşedinte ASUNT -

Alte discuții în legătură

Tratatul de la lisabona si viitorul uniunii europene Atitienei Atitienei CENTRUL DE EXCELENŢÃ ACADEMICÃ, în parteneriat cu UNIUNEA JURIªTILOR DIN ROMÂNIA, organizează în data de 22 iunie 2011 (miercuri), începând cu ora ... (vezi toată discuția)
Concursul de pledoarii de drept penal ºi drept procesual penal „nicolae titulescu” Atitienei Atitienei Asociaţia Studenţilor Universităţii “Nicolae Titulescu” din Bucureşti are onoarea să vă invite la desfăşurarea ultimei etape a ... (vezi toată discuția)
Doctorat darria darria Sunt un functionar public cu statut special, lucrez in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, si m-ar interesa orice informatie in legatura cu ... (vezi toată discuția)