avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intrebare: pot cumpara pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intrebare: pot cumpara pfa?

se poate cumpara PFA? ma refer la taxiuri
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:14, 28 Mai 2011
Am mai scris despre modalitatea de preluare a PFA-ului pe acest site de cel putin inca doua ori... Sa reluam: in prima faza faceti rezervarea denumirii firmei la registrul comertului care va fi: numele dvs. PFA - succesor in drepturi al ( numele vechi) PFA; Incheiati un act de preferat in forma autentica cu vechiul detinator al PFA in care sa se specifice: - exprimarea acordului expres ca PFA-ul sa-si continue activitatea in conditiile art. 41 din Legea nr. 26/1990; transferul fondului de comert, respectiv autorizatiei de taxi in cazul dvs. In momentul cand faceti actul sa aveti rezervarea denumirii firmei de la registrul comertului.
O sa va loviti poate in prima faza de o oarecare ,,neliniste profesionala'' la registrul comertului sau la notar, dar va asigur ca acest demers este perfect legal. SUCCES!
eu nu cred..insa e interesant, foarte..:)
ma gandeam la una din conditiile autorizarii ca pfa, respectiv specialitatea..
daca cel ce cumpara nu are..??
e drept ca poate vinde firma si fondul de comert..dar atat, zic si io
si as mai avea o intrebare . eu nu am adresa pe iasi in buletin este vreo problema?
Domiciliul nu ar fi o problema. Intr-adevar trebuie sa faceti dovada ,,meseriei"...in rest nu trebuie sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi tudorika tudorika Buna seara, Referitor la cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi, scria un coleg de-al dumneavoastra de pe site, urmatoarele: \\"Nu se poate transforma ... (vezi toată discuția)
Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi florinamatei florinamatei Buna ziua,va rog frumos,daca se poate sa-mi explicati si mie daca este posibil legal sa cumpar un PFA cu o licenta taxi pt Bucuresti, schimbindul in SRL sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare pfa mirelaard mirelaard Detin un PFA care are ca obiect de avtivitate fast food. Am gasit un cumparator pt aceasta afacere, dar pana la incasarea totala a sumei, toate documentele ... (vezi toată discuția)