avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA TAXI CU ANGAJATI.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA TAXI CU ANGAJATI.

Daca sunt PFA, as avea posibilitatea sa angajez un sofer, sau doi pe aceasta firma,eu ramanand administrator..Am omis sa spun sunt PFA taxi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 29 Mai 2011
Da, acum puteti!
mihaelanagy a scris:

Daca sunt PFA, as avea posibilitatea sa angajez un sofer, sau doi pe aceasta firma,eu ramanand administrator..Am omis sa spun sunt PFA taxi.


In urma modificarilor aduse OUG nr.44/2008, persoanele fizice autorizate (PFA) vor avea dreptul sa angajeze cu contract individual de munca terte persoane pentru desfasurarea activitatii pentru care au fost autorizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)
Instructor auto pfa poate face angajari? viorelus viorelus Instructorul auto autorizat PFA poate angaja un instructor auto incepator cu atestat valabil? (vezi toată discuția)
Angajarea de catre pfa a unor terte persoane danuta34 danuta34 as dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate angaja terte persoane conform legii 40/2013 aparuta in monitorul oficial 129/11 martie 2013.la itm se ... (vezi toată discuția)