avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale arhivare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

arhivare

Buna. Stie cineva care sunt obligatiile unui arhivar in caz de inventariere a mai ultor documente la o socitate comerciala? Trebuie sa depun eu actele si nomenclatorul la Arhivele NAtionale sau nu? Imi puteti indica vreo reglemeentare in afara de legea 16/1996? Astept cu nerbdare raspunsuri. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: labuta , utilizator 20:53, 31 Mai 2011
tREBUIE INTOCMIT NOMENCLATORUL CARE SE AVIZEAZA DE ARHIVELE JUDETENE SI CONSTITUITI ARHIVA IN FUNCTIE DE NOMENCLATOR DI TERMENE DE PASTRARE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatea arhivarii documentelor mihaelag2009 mihaelag2009 Buna. Lucrez de un an intr-o institutie publica in departamentul financiar-contabil. Documentele acestui departament nu au fost arhivate corespunzator de cand ... (vezi toată discuția)
Arhiva societate COSMINA CALIN COSMINA CALIN Buna ziua, Am si eu o problema legata de pastrarea unei arhive a unei societati comerciale. Precizez ca societatea este un SA cu capital de stat si are o ... (vezi toată discuția)
Arhivare documente NBogdanA NBogdanA Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca exista o cerinta legala care obliga angajatorii sa pastreze fisele individuale de instruire privind ... (vezi toată discuția)