avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... II obligatii fiscale ,contract colaborare sau angajare ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

II obligatii fiscale ,contract colaborare sau angajare cu o alta persoana

Vreau sa deschid un mag cu accesorii gsm, it, si in acelasi timp si service gsm, it .tv.
1 - Cea mai buna formula cred ca ar fi II si vreau sa stiu ce ar trebui sa platesc la stat.
2 - Pentru service as vrea sa mai iau langa mine o persoana cum ar fi cel mai bine sa o angajez cu cm sau colaborare si ce ar trebui sa platesc la stat pentru ia ? DAr el ar trebui sa plateasca ceva?

Alte discuții în legătură

Ii obligatii fiscale ,contract colaborare sau angajare cu o alta persoana mitdan67 mitdan67 Vreau sa deschid un mag cu accesorii gsm, it, si in acelasi timp si service gsm, it .tv. 1 - Cea mai buna formula cred ca ar fi II si vreau sa stiu ce ar ... (vezi toată discuția)
Înființare srl-d service gsm + scutire taxe ca inginer it Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi De 3 ani lucrez acasă, reparații GSM Decodari etc, anul acesta îmi iau(sper sa fie totul ok) licența în Automatica si Calculatoare la POLI. As vrea ... (vezi toată discuția)
acte cumaparare marfa din china eucatalin eucatalin Buna ziua, Vreau sa deschid un magazin in Bucuresti cu vanzare accesorii gsm Magazinul va fi si onnline cat si un punct de lucru offline Ma intereseaza de ... (vezi toată discuția)