avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare SRL-D Service GSM + scutire taxe ca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare SRL-D Service GSM + scutire taxe ca Inginer IT

De 3 ani lucrez acasă, reparații GSM Decodari etc, anul acesta îmi iau(sper sa fie totul ok) licența în Automatica si Calculatoare la POLI.
As vrea să-mi deschid un service GSM,am înțeles ca srl-d m-ar scuti deceva taxe dar ca as avea mai multe controale etc încă nu sunt decis intre SRL și SRL-D.
Întrebarea mea este dacă se poate ca în vara ma pot folosi de aceste beneficii de inginer IT și sa nu plătesc la fisc 16%, sa modific cum ar veni statului firmei.

Desigur nu as vrea sa fac doar Service / partea hardware GSM, îmi place sa lucrez in Android și as vrea sa și programez unele softuri la cerere sau sa fac custom rom-uri.

Alte discuții în legătură

Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare Catalina.Drg Catalina.Drg Buna ziua, Am terminat in iulie 2017 ciclul de studii superioare la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)