avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire de domiciliu si grija unui minor in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliu si grija unui minor in intretinere

ma numesc stefan si am si eu o intrebare: 1.mama copilului a parasit domiciliu conjugal si ma lasat cu un copil minor in varsta de 2 ani si 6 luni,totul a inceput de la o cearta si sa terminat cu parasire domiciliului de catre ea, acum intrebarea mea este:ce pot sai fac eu sai fac eu la fel de rau asa cum nea facut ea noua....vreau sa o dau la protectia copilului pentru parasire unui minor pentru ca nu e prima data este a 7 oara.Vreau sa astept sa intenteze ea actul de divort este bine ce fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 05:45, 31 Mai 2011
daca relatia nu mai "merge" depuneti o actiune de divort. boala lunga moarte sigura. pe considerentul ca a parasit domiciliul si nu se ingrijeste de minor puteti solicita decaderea din drepturile parintesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului de frica galbinel galbinel buna ziua daca ma puteti ajuta. am parasit domiciliul conjugal din cauza ca nu mai suportam bataile pe care mi le administra sotul. am plecat din romania si ... (vezi toată discuția)
Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori katy_katalina89 katy_katalina89 buna ziua am si eu o intrebare:sunt casatorita din 2009,in urma casatoriei a rezultat un copil minor.Sotul meu in 2010 lucra la ISU,in decembrie 2010 a plecat ... (vezi toată discuția)