avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate dosar de transplant
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

dosar de transplant

AS VREA SA STIU UNDE POT SA MA ADRESEZ PENTRU INTOCMIREA DOSARULUI DE TRANSPLANT DE FICAT .DE LA INCEPUT PANA LA SFARSIT . VA MULTUMESC ! MAI EXISTA SANSE DE A TRAI NOI CARE AVEM CIROZA HEPATICA CU VIRUS C ,CA MEDICAMENTE COMPENSATE NU SE DAU ,SI CU O PENSIE PE CAZ DE BOALA DE 550 LEI ,SI CU DOI COPII OARE MAI PUTEM?AM CAPACITATEA DE MUNCA PIERDUTA TOTALA ,TULBURARI DEPRESIVE DE LA ATATEA GREUTATI ,SPLINA MARITA ,VARICE ESOFAGIENE ,MAI MERITA SA TRAIM? VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate - revizuirea medicala periodica cirotic cirotic AS VREA SA STIU DACA O PERSOANA ESTE PENSIONAT PE CAZ DE BOALA CU CIROZA HEPATICA CU VIRUS C ,VARICE ESOFAGIENE ,TULBURARI DEPRESIVE, MAI TREBUIE SA MEARGA LA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pentru ciroza hepatica virala cu virus c, varice esofagiene etc. cirotic cirotic As vrea sa stiu daca am ciroza hepatica virala cu virus C ,varice esofagiene grad 2,sindrom de hipertensiune portala , tulburare afectiva organica de tip ... (vezi toată discuția)
Sanatate - medicamente compensate parkinson demianemeric demianemeric [b]Bolnavii care sufera de boala Parkinzon, beneficeaza de medicamente compensate? (vezi toată discuția)