avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de autorizare pentru construirea unei lucrari ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de autorizare pentru construirea unei lucrari poate fi restituita?

In 2009, am solicitat eliberarea unei autorizatii de construire. Autorizatia a fost eliberata in termen util. S-au platit taxele legale.
Din lipsa fondurilor nu am inceput lucrarea si nu am executat nimic din lucrare.
Autorizatia a expirat si am solicitat autoritatii locale restituirea taxei de autorizare.
Autoritatea publica mi-a comunicat ca taxa de autorizare nu poate fi restituita intrucat lucrarea nu a fost nici macar inceputa.
Este corecta decizia de nerestituire a taxei pentru autorizare ?

Alte discuții în legătură

Taxa autorizatie de construire vdas vdas Buna ziua! In cazul in care am depus la primarie o documentatie in vederea obtinerii autorizatiei de construire, documentatie care nu era completa si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie belakompot belakompot Buna ziua, Daca un operator de apa-canal realizeaza o investitie majora finantata (partial) din fonduri europene, fonduri de la bugetul de stat, fonduri de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire, litigiu pe rolul instantei florinel66 florinel66 Am depus documentatia sic/v taxa pentru obtinerea autorizatiei de construire conf.legii 50/1991. Primarul a refuzat sa elibereze autorizatia de construire si ... (vezi toată discuția)