avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie neaparat sa public o hotarare in MO??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie neaparat sa public o hotarare in MO??

1. Daca am o HAGEA prin care se stabileste indemnizatia administratorilor intr-un SA, pentru participarea la sedintele consiliului de administratie, este obligatorie publicarea ei in MO? Sau, avand in vedere ca prin publicarea in MO se asigura opozabilitatea fata de terti, nu este necesare publicarea, fiind o decizie care nu afecteaza tertii?
2. Ce se intampla daca o hotarare nu este publicate? Ea este in continuare valabila?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 13:17, 3 Iunie 2011
Mai mult decat atat, au fost toti actionarii prezenti, deci nici unul dintre ei nu ar avea interes sa o conteste.
Deci, inteleg ca lg 31 nu ma oblica sa public toate hotararile AGA in MO?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari aga raluca29tim raluca29tim hotararile aga se aplica din momentul adoptarii lor sau din momentul publicarii in Monitorul Oficial ? multumesc (vezi toată discuția)
I need help sensiblur sensiblur Cine poate sa imi spuna daca exista un termen in care se poate face contestarea unei AGA, stiu ca se poate contesta din momentul publicarii, o data cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Hotarare a adunarii generate a asociatilor marian diaconu marian diaconu se poate ataca in instanta o Hotarare a unei Adunari Generale a Asociatilor,luata cu 75%din voturile legal exprimate;Hotararea fiind luata in luna mai ... (vezi toată discuția)