avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri de la institutia in care am fost furat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri de la institutia in care am fost furat

Buna ziua!
Sunt student si locuiesc in caminul unui liceu (cu acte in regula), cu doi colegi de camera. Cand am ajuns in camera am gasit usa descuiata (poate sa fi fost fortata, desi nu prea mi se pare) si laptopul imi lipsea. Am depus plangere la politie, dar, nu se grabesc sa faca mare lucru. Principalul meu inters in momentul asta este sa imi recuperez bunul, sau contravaloarea. Ce parghii legale am sa obtin despagubiri de la respectivul liceu, in cazul in care politia nu va ajunge la o concluzie?
Nici una, liceul nu raspunde in cazul acesta, daca iti fura cineva un bun in autobuz dai in judecata RATB? este absurd

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc o usa sparta pe exterior nesparta de mine? valentin0001 valentin0001 Salut! Sunt student in Craiova si locuiesc intr-un camin studentesc. Ideea este ca luni cand am venit am observat ca este usa de la camera deteriorata (are ... (vezi toată discuția)
Laptop furat nini21 nini21 Buna seara, am si eu o mare problema. Sunt student si am lasat laptopul in camera de camin iar colegii m-au sunat si mi-au spus ca nu stiu unde este laptopul. ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb savumarin savumarin Duminica, orele 13.00, statia Universitate, ma urc intr-un autobuz, caut un loc unde sa-mi pot desface rucksacul sa pot scoate cardul ca sa-l validez...cand ... (vezi toată discuția)