avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la SRL la PFA?

am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu activitate sezoniera iarna doar si pe care l-am dizolvat si lichidat in mai 2010 dim cauza impozitului forfetar. Intrntionez sa infiintez un PFA pe vechia locatie a punctului de lucru a fostului srl si intreb daca PFA-l ar putea beneficia de toate autorizatiile obtinute de srl si in ce fel.Mentionez ca imobilul este al meu cu contract de comodat pe srl si ce e de facut ptr intrare cu pfa in drepturile date de avizele fostului srl:
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:58, 4 Iunie 2011
Compromisul amintit de mine s-ar preta doar intr-o situatie ideala in care partile participante ar fi in stare de functionare. In cazul de fata nu este aplicabil, astfel cel interesat va trebui sa-si autorizeze activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Srl sau ii ? bucuradriana bucuradriana in prezent am un srl deschis din2005 si as vrea sa l inchid si sa fac un II . e bine? avantaje si dezavantaje? (vezi toată discuția)
Studii/experienta profesionala pt pfa spirala spirala Buna ziua. As dori sa va intreb daca pentru a primi autorizatie pt pfa este nevoie neaparat de experienta profesionala?Precizez ca as dori o autorizatie pt ... (vezi toată discuția)