avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru vanzarea unui autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru vanzarea unui autoturism

Buna ziua,
In scurt timp va trebui sa plec din tara si as dori sa vand autoturismul proprietate personala. Pentru perfectarea actelor, va trebui sa imputernicesc, prin procura notariala, o ruda apropiata. Daca aveti cunostinte despre preturile estimative pentru o astfel de procura si daca este absolut necesara prezenta in fata notarului a ambelor persoane (inclusiv cel imputernicit), avand in vedere ca nu locuim in aceeasi localitate.
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
carry, utilizator
Cel mai recent răspuns: carry , utilizator 12:17, 1 Iunie 2011
in fata notarului va prezentati doar dvs., cel care da procura, costurile sunt in jur de 100-150 lei
Da in fata Notarului in mod deosebit trebuie Dv. sa va prezentati in persoana, mandatarul Dv. nu este necesar doar sa aveti o copie dupa actul de indentitate al celui carui ii faceti "procura speciala".:O
Multumesc pentru amabilitate si pentru raspunsul prompt.
Va doresc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura notariala / imputernicire maksi maksi Cum pot sa anulez o procura notariala/imputernicire pe care am facut-o unei rude acum un an pentu vanzarea unui teren? Unde si de ce acte am nevoie? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Ridicare certificat de nastere alyadavid alyadavid Buna ziua! Cu acordul tatalui, numele de familie al minorului a fost schimbat. Toate demersurile au fost facute, mai putin ridicarea noului certificat de ... (vezi toată discuția)
Procura in loc de act vanzare cumparare Bogdanhedy Bogdanhedy Ma intereseaza o procura totala(Model)( sa pot cumpara, sa-l folosesc, sa instrainez, sa dezmembrez autoturismul)fara sa fac acte de vinzare cumparare.Taxele ... (vezi toată discuția)