ContSters179589 
	    	Utilizator

ContSters179589 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 VilceanuOvidiu	                   

Buna ziua,
Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si  ... (vezi toată discuția)
	                    VilceanuOvidiu	                   

Buna ziua,
Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si  ... (vezi toată discuția)

ioio69	                   

Pot cere in instanta daune morale (pentru stresul provocat) de la un angajator care nu mi-a platit drepturi salariale prevazute de Contractul Colectiv de Munca ... (vezi toată discuția)
	                    ioio69	                   

Pot cere in instanta daune morale (pentru stresul provocat) de la un angajator care nu mi-a platit drepturi salariale prevazute de Contractul Colectiv de Munca ... (vezi toată discuția)

XBitza	                   

Anul trecut, prin luna septembrie, conduceam un autovehicul intr-un viraj la dreapta, prin breteaua pentru viraj.
Ajungand aproape de strada de intersectie, ... (vezi toată discuția)
	                    XBitza	                   

Anul trecut, prin luna septembrie, conduceam un autovehicul intr-un viraj la dreapta, prin breteaua pentru viraj.
Ajungand aproape de strada de intersectie, ... (vezi toată discuția)