Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Cronţ Valentina Elena	                   

Bună seara. Vă rog să mă ajutaţi într-o chestiune juridică. Părinţii mei au fost accidentaţi pe trecerea de pietoni. Tatăl a scăpat uşor,refuzând ... (vezi toată discuția)
	                    Cronţ Valentina Elena	                   

Bună seara. Vă rog să mă ajutaţi într-o chestiune juridică. Părinţii mei au fost accidentaţi pe trecerea de pietoni. Tatăl a scăpat uşor,refuzând ... (vezi toată discuția)

Adela.Alexandra	                   

Buna ziua,
Am si eu nevoie de cateva hotarari privind actiunea civila in procesul penal. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc (vezi toată discuția)
	                    Adela.Alexandra	                   

Buna ziua,
Am si eu nevoie de cateva hotarari privind actiunea civila in procesul penal. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc (vezi toată discuția)

ralucadespot	                   

Buna ziua!Am fost accidentata in timp ce traversam pe trecerea de pietoni cu cateva zile in urma.Am suferit o leziune la un genunchi,(lezare partiala ligament ... (vezi toată discuția)
	                    ralucadespot	                   

Buna ziua!Am fost accidentata in timp ce traversam pe trecerea de pietoni cu cateva zile in urma.Am suferit o leziune la un genunchi,(lezare partiala ligament ... (vezi toată discuția)