avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia de inactivitate a firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia de inactivitate a firmei

Buna seara, am fost contactata astazi de cineva de la FISC de pe raza orasului meu, pt a fi anuntata ca maine la prima ora sa merg sa depun declaratia de inactivitate a firmei sau bilant ceva. As vrea sa mentionez ca am deschis o firma in octombrie 2010, deci anul trecut, nu am desfasurat absolut nimic pe firma si am depus acum vreo ceva timp la zi declaratiile acelea care se depun,urmand ca tocmai peste 3 luni sa mai depun ceva. Ce este insa ceea ce trebuie sa depun maine? M-au anuntat sa vin cu stampila etc. E nevoie sa apelez tot la un contabil sau o fac eu acolo la adminsitartia financiara? Ma costa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters200730 , utilizator 20:29, 31 Mai 2011
S-ar putea sa va coste amenda ca nu ati depus acea declaratie. Societatile care nu desfasoara activitate de la infiintare, in loc de bilant contabil depun o declaratie cum ca nu au avut activitate....
Declaratia de inactivitate este o declaratie pe propria raspundere, care trebuia depusa, daca nu ati desfasurat activitate de la infiintare si pana la incheierea exercitiului financiar, pana la data de 1 martie 2011.
Nedepunerea acestei declaratii se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 100 si 200 lei.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Eu m-am prezentat chiar in luna martie la Administratia financiara si am intrebat ce anume sa depun, dupa care am dus declaratiile 100, 300 si 101. Am dus o data pe primele 3 luni, cred ca prin ianuarie, iar urmatoarele in aprilie. Totul a fost ok, nu mi s-a mai cerut nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am urmatoarea problema : in anul 2011, luna februarie am inregistrat la Reg.Comertului si ANAF, suspendarea firmei. In anul 2014, am prelungit ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva-depunere declaratie impozit profit, dar nedepunere bilant Carla77 Carla77 O firma infiintata din 2006, care n-a avut activitate in scopul obtinerii de profit, adica doar a cumparat o stampila si mai nou, a cumparat certificat ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant decembrie 2013 rebecavalentina rebecavalentina Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: 1. O societate infiintata in octombrie 2013 si pana la 31.12.2013 nu a desfasurat activitate ... (vezi toată discuția)