avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Multdiscutata parcare a masinilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Multdiscutata parcare a masinilor

Buna, locuiesc in Sibiu pe o strada cu sens unic de 3,38m latime partea carosabila si 1m si ceva trotuarele. Exista o hotarare a Consiliului local din 2001 cum ca este interzisa parcarea pe trotuar in Sibiu, darde care a inceput sa se tina cont abia de anul trecut de cand ne bombardeaza cu amenzile ptr parcare pe trotuar. Nu am acces auto in curte ,ca multi alti vecini dealtfel, iar in parcarile de pe strazile adiacente ne-au fost de nenumarate ori vandalizate masinile, ptr ca asa e romanul, considera ca locul din fata casei i se cuvine lui nu ca e domeniu public...Trebuie sa specific ca nu incalcam nici o regula a codului rutier( care mi se pare a fi deasupra unei hotarari de Consiliu Local!!!!) neexistand nici un semn de parcare interzisa. Eu stiu ca, comform codului rutier , pe strazile cu sens unic poti parca jumatate pe trotuar,pe partea dreapta, ptr a lasa loc si ptr trecerea pietonilor.Spuneti-mi, va rog, ce ati face in locul nostru, ptr ca este disperanta situatia, plus ca reparatiile in urma distrugerii masinilor noastre parcate pe alte strazi nu ni le suporta primaria care ne amendeaza!!!!!!!!!Sunt convinsa ca, daca locuia primarul pe o astfel de strada se gaseau solutii nu?

Alte discuții în legătură

Autorizare locuri de parcare pe trotuar danutza_c danutza_c BUNA TUTUROR! SUNT FOARTE CURIOASA....ESTE LEGAL CA ADP-UL SA ELIBEREZE AUTORIZATII DE PARCARE PE TROTUAR? LOCUIESC PE O STRADA SECUNDARA DIN SECT.2 UNDE ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Informare aplicare amendă conform oug/2002 aiulianctin aiulianctin Bună seara, Am găsit în cutia poștală, cât și pe parbrizul mașinii parcate la poartă, o informare care spune următoarele: \"Stimați ... (vezi toată discuția)