avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu probleme

Buna ziua

Bunicul a fos proprietar pe casa cu acte in regula dosar comlet cu aprobari de constructie si toate necesare. A decedat in 1984 nefacandu-se succesiune dupa acesta.
Actele originale si duplicatul din primarie sunt pierdute.
Bunica a facut o cerere catre primarie in 1999, pentru rezolvarea actelor, in urma caruia s-a eliberat ordinul prefectului, pe numele dansei, nefacandu-se succesiunea,in care se atesta dreptul de proprietate doar pe teren.
Bunica a decedat in 2002, singurul mostenitor fiind tatal meu.
Nu mai exista nici duplicatele pt ca au fost facute pierdute in primarie.
Am vrut sa fac succesiunea si notarul a cerut anexa 5 si 6 pe care sa se noteze data intocmirii, la care cei din primarie au avut o problema, pt ca nu au acte care sa stea la baza eliberarii acesto anexe.
Am sunat la arhiva nationala si au spus ca actele dupa 1950 au fost predate catre primarii.
UNDE mai pot cauta o copie a actelor, s-au cum a-si putea solutiona problema????

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Succesiune zflorentina zflorentina Buna ziua, am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune. Lucrurile stau astfel: bunicul din parte tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate pierdut simba2 simba2 Buna ziua, am nevoie de cateva raspunsuri...in anii '92-'93, bunicul meu a cumparat un imobil de la stat (primaria comunei). In prezent, bunicul este ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)