avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări gheorghe cristian
                      Utilizator

gheorghe cristian
                      Utilizator                    

zflorentina	                   

Buna ziua, 
am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune.
Lucrurile stau astfel: bunicul din parte  tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
	                    zflorentina	                   

Buna ziua, 
am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune.
Lucrurile stau astfel: bunicul din parte  tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)

bella_y	                   

Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
	                    bella_y	                   

Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)

anapopescu23	                   

Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
	                    anapopescu23	                   

Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)