george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 Mihaela Cornila 
	    	Consultant resurse umane

Mihaela Cornila 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 anymaryh	                   

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, in cazul cand un angajat isi da demisia pe 13 dec 2011, termen preaviz 20 zile lucratoare care se termina pe 12 ian ... (vezi toată discuția)
	                    anymaryh	                   

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, in cazul cand un angajat isi da demisia pe 13 dec 2011, termen preaviz 20 zile lucratoare care se termina pe 12 ian ... (vezi toată discuția)

dumi32	                   

Actele aditionale de prelungire a unui cim pe perioada determinata se trec in revisal
 (vezi toată discuția)
	                    dumi32	                   

Actele aditionale de prelungire a unui cim pe perioada determinata se trec in revisal
 (vezi toată discuția)

Bora Irina	                   

Am o mare problema: Catre sfarsitul lunii aprilia am achizitionat o brosura \"Codul Muncii\" cu modificarile prfevazute de Legea nr. 40/2010, pus in vanzare de ... (vezi toată discuția)
	                    Bora Irina	                   

Am o mare problema: Catre sfarsitul lunii aprilia am achizitionat o brosura \"Codul Muncii\" cu modificarile prfevazute de Legea nr. 40/2010, pus in vanzare de ... (vezi toată discuția)