Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: sotul meu a fost cadru militar timp de 19 ani si 6-7 luni.Si-a dat demisia(fara pensie militara, fara salarii compensatorii). De aproape 7 ani lucreaza.( nu in armata). Intrebarea mea este: ar putea beneficia acum de pensie militara? Daca da , va rog sa-mi spuneti unde ar putea sa apeleze? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:59, 8 Iunie 2011
19 ANI SI 6-7 LUNI CU SCOALA CU TOT SAU FARA?
Varsta standard de pensionare a persoanelor care au lucrat in sistem militar este diferita, in functie de data nasterii. Nu va poate raspunde nimeni la intrebare daca nu precizati data nasterii sotului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie paulasim paulasim daca imi dau demisia din armata avand o vechime de 18ani ca si cadru militar , 2 ani de scoala militara si pentru indeplinirea unor functii aveam 6 luni la ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii bebelu cristian bebelu cristian Am si eu o intrebare pentru cineva care este in domeniu,si anume la o vechime in grupa 2 ...de 28 de ani 9 luni si 4 zile ,,,,,,in grupa a3 9 ani 4 luni 19 ... (vezi toată discuția)
Pensionare sot corneliamanescu corneliamanescu Buna ziua. Sunt noua pe forum si doresc sa pu o intrebare referitoare la modul in care se poate pensiona sotul meu. Este nascut in anul 1951, septembrie. A ... (vezi toată discuția)