avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social in apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social in apartament

Ma confrunt cu o problema. Sotul meu vrea sa stabileasca sediul social al firmei in apartamentul parintilor sai, insa acestia sunt plecati in SUA. Ce acte sunt necesare de la ei? Unde pot gasi un model de procura daca e nevoie de procura si mai e necesar un contract de comodat? Daca da, cum il incheie cu parintii daca ei sunt plecati??? Se poate oare ca pe procura pe care o fac ei sa specifice si faptul ca il imputernicesc pe el sa semneze pentru ei contractul de comodat cu firma al carei administrator este chiar el???
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 19:27, 2 Iunie 2011
Da, trebuie o procura din partea parintilor ca sotul poate semna pentru ei un contract de comodat, al fi cel mai rentabil. Mai trebuie si o copie dupa actul lor de proprietate, si de acordul asociatiei de proprietari precum si de vecinii direct afectati
va trebuie un EXTRAS DE CARTE FUNCIARA nu mai vechi de 30 de zile si pe urma intocmiti contractul decomodat si obligatoriu acord vecini pe orizontala si verticala si semnatura asociatie locatari daca e cazul.
Multumesc, am transmis in State modelul de procura.
Cred ca este mai putin costisitor daca trimiteti contractul de comodat prin e-mail urmand ca parintii sa-l semneze si sa-l retransmita prin posta.

Procura trebuie tradusa in limba romana si pe langa asta mai plateste si acolo taxe pentru autentificare.
Aveam nevoie oricum de procura si pentru alte chestiuni. Procura se autentifica intr-un loc unde sunt oficiali romani si nu mai trebuie tradusa. Am mai primit.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
Mitzi76, utilizator

Alte discuții în legătură

Procura din afara romaniei DarkLove DarkLove Buna seara! Am urmatoarea situatie: stau impreuna cu mama intr-un apartament; mama este proprietarul apartamentului, insa este plecata in italia, iar eu am ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Procura notariala portugalia theolina22 theolina22 Nepotul vecinului meu detine o procura notariala intocmita de proprietar in Portugalia. Datele personale ale mandantului si mandatarului sunt incomplete, ... (vezi toată discuția)