avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Buna ziua ,

Ce lege precizeaza cine semneaza fisa post ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 21:54, 1 Iunie 2011
Legea nr.40/2011
Nu se precizeaza in lege si nici nu este nevoie atata timp cat este dreptul angajatorului dar si obligatie de a informa salariatul despre cerintele postului.
Poate fi precizat in ROF sau RI.
Semnarea poate fi facuta si de persoana desemnata de angajator.
Cat priveste salariatul, acesta semneaza si primeste un exemplar odata cu contractul individual de munca.

Angajatorul, conform art. 17/2/d din Codul muncii.
Sau persoanele carora le-a fost delegata aceasta atributie prin decizie a angajatorului.
Fisa postului este semnata de catre administrator sau persoana desemnata prin decizie, si salariat cu mentiunea ,, am primit un exemplar, am semnat si am luat la cunostinta''.
arrwen_evenstar34 a scris:

Legea nr.40/2011

Fiind vorba de completarea C. muncii, cred ca se refera la personalul contractual. Va rog sa-mi spuneti articolul din lege.

In cazul functionarilor publici, fisa postului se semneaza de persoana obligata sa o intocmeasca (seful direct), de angajat si se avizeaza de catre conducatorulunitatii

A se vedea anexa I din H.C. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare / transfer cornel voiculescu cornel voiculescu 1. Un auditor public intern poate fi delegat pe o perioadă de 60 de zile la alt compartiment (Managementul calităţii), în condiţiile în care, este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog care sunt normele dupa care se intocmeste fisa postului la angajati(bugetari), cei care au venit in control au spus ca fisa postului se face in fiecare ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea notei interne silviana13 silviana13 In situatia in care un director delegat, emite o nota interna , intr-o institutie de stat, cat timp este valabila acea nota interna ,daca intre timp s-a ... (vezi toată discuția)