avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru unic de control

Am ratacit pe undeva registrul unic de control al firmei. Care este procedura de recuperare a acestuia?Care sunt pasii care trebuiesc urmati?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 12:26, 2 Iunie 2011
Daca l-ati ratacit il mai cautati. Daca l-ati pierdut il declarati pierdut si va duceti la fisc si faceti cerere sa cumparati altul. Capsati, ca sa nu mai rataciti, de ultima pagina si dovada ca l-ati declarat pierdut pe primul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru ramona.c ramona.c Trebuie sa declar ca punct de lucru un spatiu inchiriat si contabilul mi-a spus ca pasii sunt: -Proprietarul trebuie sa mearga la Administratie cu 3 exemplare ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata LuciaN. LuciaN. Va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuie facuti dupa ce a fost infiintata firma? Unde se depun declaratiile? La ce perioada? Ce trebuie procurat si de ... (vezi toată discuția)
Primii pasi dupa infiintarea unei firme distribution distribution Buna seara si la multi ani! As dori sa aflu..dupa inmatricularea unei SC care sunt urmatorii pasi care trebuie facuti? Deschiderea contului ... (vezi toată discuția)