avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria cu un cetatean strain

as dori sa-mi spuneti daca in cazul unei casatorii mixte in Romania, pentru cetateanul strain este necesar si certificat de celibat si certificat de cutuma sau reprezinta acelasi lucru? Cine le elibereaza si care este perioada de valabilitate?
multumesc anticipat.
mergeti la starea civila si solicitati lista de acte pentru casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat de celibat ema05 ema05 Va rog cu respect sa ma lamuriti in legatura cu doua aspecte. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si mi s-au cerut un certificat de cutuma si unul ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean roman tatiana1990 tatiana1990 Buna ziua. am tot citit pe forum ce acte sunt necesare pentru incheierea casatorie cu un cetatean roman. si am vazut ca apar in lista 2 certificate, unu de ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)