avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de post lucrator gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de post lucrator gestionar

daca are cineva un model de fisa de post pt lucrator gestionar mi-ar fi de un real ajutor..am inteles ca datorita ultimelor modificari aduse de codul muncii va tb sa contina criteriile de evaluare si obiectivele de performanta asadar intrebarea mea este tb sa urmam o anumita procedura sau adaptam nr de criterii si procedura de evaluare dupa firma si dupa bunul nostru plac?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 15:17, 2 Iunie 2011
In mod evident, obiectivele de performanţă individuală şi criteriile de evaluare a realizării acestora se stabilesc de catre angajator, potrivit obiectivelor societatii si conditilor concrete ale postului de lucru pentru care acestea se intocmesc.

Pentru o aplicare unitara si nediscriminatorie, se poate elabora o procedura la nivel de unitate.

Pentru elaborarea fisei postului lucratorului gestionar va pot fi de folos si prevederile Legii 22/1969.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adit.la cim vechi si cim noi din mai 2011 ana_abo ana_abo Buna dimineata! Dupa noile reglementari la CIM vechi se face act ad. iar la CIM incheiate in mai(de ex.) se trece atat in actele aditionale cat si in ... (vezi toată discuția)
Fisa postului 2012 dumi32 dumi32 Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in cazul personalului contractual al unei institutii de stat subordonat primariei care este modelul cadru de ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim plus mobile plus mobile Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca trebuie facute acte aditionale la toate contractele individuale de munca din cadrul societatii privind : Salariatului ... (vezi toată discuția)