daca are cineva un model de fisa de post pt lucrator gestionar mi-ar fi de un real ajutor..am inteles ca datorita ultimelor modificari aduse de codul muncii va tb sa contina criteriile de evaluare si obiectivele de performanta asadar intrebarea mea este tb sa urmam o anumita procedura sau adaptam nr de criterii si procedura de evaluare dupa firma si dupa bunul nostru plac?
In mod evident, obiectivele de performanţă individuală şi criteriile de evaluare a realizării acestora se stabilesc de catre angajator, potrivit obiectivelor societatii si conditilor concrete ale postului de lucru pentru care acestea se intocmesc.
Pentru o aplicare unitara si nediscriminatorie, se poate elabora o procedura la nivel de unitate.
Pentru elaborarea fisei postului lucratorului gestionar va pot fi de folos si prevederile Legii 22/1969.
Fisa postului 2012
dumi32
Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in cazul personalului contractual al unei institutii de stat subordonat primariei care este modelul cadru de ... (vezi toată discuția)