diana40 
	    	Utilizator

diana40 
	    	Utilizator	    

Am rugamintea sa-mi spuneti daca prin incetarea contractului de munca art65 alin1 se beneficiaza de somaj.
si ce acte trebuie din partea angajatorului.
 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Dita88	                   

care e procedura in cazul in care o societate doreste sa bage in somaj pe un angajat? (vezi toată discuția)
	                    Dita88	                   

care e procedura in cazul in care o societate doreste sa bage in somaj pe un angajat? (vezi toată discuția)

crynarusu	                   

Buna ziua fetita mea inplineste 2 ani pe 3 aprilie,as vrea sa stiu care sint pasi pe care treb sa ii urmez ptr a depune actele de somaj?dupa terminarea cic in ... (vezi toată discuția)
	                    crynarusu	                   

Buna ziua fetita mea inplineste 2 ani pe 3 aprilie,as vrea sa stiu care sint pasi pe care treb sa ii urmez ptr a depune actele de somaj?dupa terminarea cic in ... (vezi toată discuția)

suciugeorgeta	                   

Am un magazinas care vrea sa-si suspende activitatea dar inainte de asta trebuie sa ii fac angajatei dosar pentru somaj.Aveti idee cum procedez,pot face asta ... (vezi toată discuția)
	                    suciugeorgeta	                   

Am un magazinas care vrea sa-si suspende activitatea dar inainte de asta trebuie sa ii fac angajatei dosar pentru somaj.Aveti idee cum procedez,pot face asta ... (vezi toată discuția)