avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pe pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pe pensie

Buna ziua

O intreabre simpla am si sper c aici pot gasi si raspunsul . Mamaia mea a facut rate pt un nepot d al ei c speranta c isi va primi banii inapoi , nu a fost asa si trage de acel om sa faca plata ...prin urmare a neplatii bunicii mele i s-a facut oprire pe pensie . Intrebarea ai este : Se poate muta contractul de pe numele ei si numele nepotului si in asa fel sa i se ridice oprirea pe pensie ? . Va multumesc si sper sa veniti cu vesti bune :)
Cel mai recent răspuns: Vichente , utilizator 14:36, 3 Iunie 2011
Acum nu se mai poate face nimic. Daca nepotul nu a facut rate pe numele lui inseamna ca fie nu era salariat fie figura in biroul de credite ca rau platnic. Banca nu mai este titulara contractului de credit. Fiecare banca are in spate o firma de asigurare si in cazul in care beneficiarul creditului "uita sa mai plateasca" banca isi recupereaza creantele de la firma de asigurari iar firma de asigurari se descurca cu beneficiarul creditului. Poprirea e poprire !
Ar fii fost prea bn sa fie asa ... . Multumesc frumos pt raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca alinauim alinauim Am facut un credit ;a banca in anul 2008 si nu am mai reusit sa platesc ratele la timp si am ajuns in Biroul de credit si apoi la o firma de ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar corinalovely corinalovely Buna Ziua Fratele meu a facut un imprumut bancar pt a-si cumpara un apartament acum un an. In prezent e in imposibilitatea achitarii ratelor bancare...ceea ce ... (vezi toată discuția)
Credit la banca neplatit; pot obliga rudele la plata ? ratzreka ratzreka Buna ziua Am o rata de 5 ani din 2007 pana in octombrie am platit rata in fiecare luna fara intarziere insa din octombrie numai am din sa platesc rata de ... (vezi toată discuția)