avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen de admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen de admitere in magistratura

buna seara,
va rog sa ma lamuriti daca functia de secretar notarial cu studii superioare este veridica din punctul de vedere al vechimii necesare pentru inscrierea la examenul de admitere in magistratura.

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 20:12, 2 Iunie 2011
Nu este veridica, daca erati notar atunci puteati fara probleme sa va inscrieti. Dv profesati intr-o functie auxiliara, nu intr-o functie principala. Va puteti adresa Institutului cu un email .
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
aly_yoana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot in cadrul cabinetului de avocat sa angajez un absolvent de faculate de drept ? CABINET AVOCAT \ CABINET AVOCAT \ Va rog sa mi spuneti daca in cadrul Cabinetului de Avocat pot sa angajez un absolvent al facultatii de stiinte juridice ...si pe ce post ? Dea semenea ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura consilier juridic veratena veratena este vreo diferenta intre a avea vechime ca si cons.jur.si a fi inregistrat la UCJR?In sensul:ma pot folosi de aceasta vechime pt a intra in Magistratura, fara ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate intre consilier juridic si secretara? danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Sunt incadrata cu contact individual de munca la un birou notarial, in functia de secretar-operator ... (vezi toată discuția)